Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinin belirlendiği “Deloitte Teknoloji Fast 50” ödülünün 4’üncü kez sahibi olduk. 3 yıl üst üste derece aldığımız Deloitte Teknoloji Fast 50 ile bir kez daha “Teknoloji Fast 500” ve “Global Fast 100” programlarına katılmaya hak kazandık.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50’de art arda 4’üncü kez ödül alarak bu ödülü arka arkaya alan tek veri merkezi olduk.

“4 yıl art arda listeye girmeyi başaran bir firmayız”

Genel Müdürümüz Zeki Kubilay Akyol, kazandığımız ödül ile ilgili olarak; “2004 yılında kurduğumuz şirketimizin her geçen yıl yeni bir başarıya imza attığını görmek gurur verici. Deloitte’un önemli ve prestijli programlarından biri olan ‘Teknoloji Fast 50’ sıralamasında, 4’üncü kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketinden biri seçildiğimiz için çok mutluyuz. Radore olarak sektördeki bilgi birikimimiz sayesinde müşterilerimizin beklentilerini ve taleplerini çok iyi analiz ediyor ve ihtiyaçlarına özel, esnek ve hızlı çözümler sunuyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha da büyümeye, Türkiye’nin yanı sıra dünyada da önemli veri merkezleri arasında yer almaya odaklanacağız. Hedefimiz 10 yıl içinde Doğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en önemli veri merkezi olmak” dedi.