Nesnelerin İnterneti (IOT) ve M2M teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla birlikte iş ortamları ve günlük hayatımızda dijital dönüşümü yoğun olarak hissediyoruz. Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi tarafından 24 Ağustos 2017 tarihinde CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen “Dijital Ekosistem: IOT ve M2M Platformu” etkinliğinde, hayatımızı derinden etkileyen bu değişim ayrıntılı olarak masaya yatırıldı. İstanbul’un Merkezindeki Veri Merkezi Radore de aynı zamanda sponsor olduğu bu önemli etkinlikte, renkli standıyla hazır bulundu.

BThaber Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe ve Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi Genel Müdürü Neslihan Aksun’un konuşmalarıyla açılan etkinliğe, iş dünyası, kamu, akademisyenler, girişimciler ve yatırımcıların yanında bilişim sektöründen de birçok uzman ve yönetici katıldı. Etkinlik kapsamında IOT devriminde gelinen son nokta, ekosistem genelinde M2M ve gömülü sistemler, dijital işler, dijital bireyler ve yeni tehditler gibi konu başlıkları ele alındı. Ayrıca, bağlantılı evler, dijital asistanlar, yapay zekâ, yeni nesil veri, akıllı nesneler, sağlık alanında teknoloji kullanımı, IoT ve M2M’in tedarik zincirindeki rolü gibi önemli konularda da konuşmacılar tarafından çeşitli sunumlar yapıldı. Etkinliğin basın sponsorluğunu BThaber Gazetesi üstlendi.

Radore, etkinliğe özel kurguladığı sosyal medya kampanyası ile konuklarla twitter üzerinden etkileşime geçti. Bunun yanında birçok bilişim profesyonelini standında misafir eden Radore ekibi, veri merkezi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Radore standına uğrayan katılımcılara çeşitli promosyon materyalleri hediye edildi.