Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanındaki en değerli bilgi paylaşım platformlarından biri olan Çözüm Park Bilişim Portalı, BT altyapısını Radore Veri Merkezi’ne taşıyarak Radore ile çalışmayı seçti.

Radore’den sunucu barındırma, sunucu kiralama ve network güvenlik servisleri konusunda hizmet alan ÇözümPark Bilişim Portalı, 31 Mart 2018’de gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla birlikte tüm BT altyapısını Radore Veri Merkezine taşıdı.

Konuyla ilgili konuşan ÇözümPark Bilişim Portalı Kurucusu Hakan Uzuner şunları söyledi: “ÇözümPark Bilişim Portalı için pek çok kilometre taşını görmüş birisi olarak, 31 Mart Cumartesi günü itibari ile onlardan birini daha geride bıraktığımızı düşünüyorum. Radore ile birlikte gerek ÇözümPark için gerekse sektör için güzel bir iş birliğine imza attık. ÇözümPark Bilişim Portalı 31 Mart itibari ile yeni yuvası olan Radore Veri Merkezi’ne taşındı. Bu süreçte üyelerimizi ve diğer tüm takipçilerimizi etkilemeyecek şekilde kesintisiz ve başarılı bir taşıma işlemi gerçekleştirdik. Vizyonumuzun ve enerjimizin çok daha uyumlu olduğu, güçlü bir servis sağlayıcısı ile birlikte yol almak, bizi yeni dönem projeleri için daha da umutlandırıyor. Bulut tabanlı servislerin kesintisiz sağlanmasında sektörde büyük bir rol oynayan Radore ile sektöre de fayda sağlayarak yoğun şekilde çalışma niyetindeyiz. Umarız bu yeni birliktelikten doğan sinerji ile BT profesyonelleri başta olmak üzere tüm takipçilerimize çok daha iyi hizmetler sunacağız.”

Yayın hayatına başladığı 2008 yılından bu yana bilişim sektörü için sürekli olarak katma değerli hizmetler ve kaynaklar sunmaya gayret gösteren ÇözümPark Bilişim Portalı son 10 yıldır düzenlediği yazar buluşmaları, workshop’lar, webinar’lar ve seminerlerle bilişim sektörünün nabzını tutuyor.

 

Çözüm Park Bilişim Portalı’na erişmek için buraya tıklayın!